Responsive image

Hos Alexautomobiler

kan du få finansieret dit bilkøb gennem Santander.

kan vi udarbejde et finansieringstilbud til dig, som tager udgangspunkt i din økonomi og er tilpasset præcis dine ønsker til udbetaling og løbetid. Lån på under 2 minutter.

Når du har besluttet dig for en bil, sender vi en låneansøgning til vores samarbejdspartner Santander, som på få minutter behandler din ansøgning. Du får svar med det samme, så du hurtigt kan komme ud at køre i din drømmebil. Du bestemmer selv, om du ønsker variabel- eller fast rente. Dit valg bør afhænge af, hvor meget sikkerhed du ønsker i forbindelse med dit lån.

Du bestemmer selv, om du ønsker variabel- eller fast rente. Dit valg bør afhænge af, hvor meget sikkerhed du ønsker i forbindelse med dit lån.

Variabel rente:

Dette valg er umiddelbart den billigste løsning. Renten følger Nationalbankens indskudsbevisrente. Det giver tryghed og sikrer dig langt mindre risiko for utidige renteændringer.

Fast rente:

Med et fastforrentet lån ved du med sikkerhed, hvor meget dit afdrag er, og præcis hvornår du er færdig med lånet – uanset hvordan renten udvikler sig. Finansierer du din bil gennem os, bevarer du dine lånemuligheder i banken. Undersøgelser af ”TÆNK” Penge og Privatøkonomi viser, at et billån gennem forhandleren oftest er billigere end gennem banken.

Kom ind til Alexautomobiler og hør om fordelene ved at låne til din bil hos os i stedet for banken. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til din situation.